hantverk-utbildning.nu

Manligt håravfall kan vara likt kvinnligt håravfall ibland

Posted by on 09/08/2012

När du jämför permanent makeup med andra skönhet förfaranden, såsom manikyr, pedikyr, och behandlingar hår, får du förmåner som inte behöver göras om efter några dagar, håravfall veckor eller månader med håravfall. Dessutom har aktivering av Lhx2-genen i hårfolliklar visat sig aktivera tillväxtfasen och därmed bildande av hår. För håravfall kvinnor mönstret är mycket annorlunda, mindre extrema, och i allmänhet börjar senare i livet, men inte alltid. Om du bara har precis börjat tappa håret då kan du räkna med snabbare och mer imponerande resultat från att använda minoxidil. Manligt håravfall hos kvinnor som börjar på toppen också, men ses normalt som ett övergripande gallring utan att den håravfall fruktade mycket vikande hår linje. Därmed är det bevisat att Lhx2 är en gen som är viktig för regleringen av hårtillväxten.